Bouwkundig advies

Heeft uw vereniging van eigenaren bouwkundig advies nodig? Bij Mijn VvE Beheer Rotterdam krijgt u de beschikking over uitstekende bouwkundig adviseurs die objectief en correct advies kunnen uitbrengen. 

Besteed het beheer van uw VvE in Rotterdam uit

Vraag nu een offerte aan

Met de ervaren bouwkundig adviseurs van Mijn VvE Beheer Rotterdam bent u verzekerd van een bouwkundig advies dat correct, nauwkeurig en objectief is.

Aan de van een uitgebreide inspectie wordt in kaart gebracht wat de bouwkundige staat van het appartementencomplex is, welke onderdelen onderhoud of renovatie nodig hebben en welke zaken hierin prioriteit hebben.

Met behulp van het netwerk van Mijn VvE Beheer Rotterdam kunt u een opdracht bovendien gelijk uitzetten bij de juiste aannemer of renovatiepartij, zodat eventuele bouwkundige problemen direct aangepakt kunnen worden.

Wanneer er onderhoud gepleegd moet worden, kan er een dispuut ontstaan met de aannemer of een andere betrokken partij.

In dergelijke gevallen kan Mijn VvE Beheer Rotterdam assisteren door de beste bouwkundige juristen in te schakelen uit het eigen netwerk. Deze juristen kunnen u bijstaan en zorgen voor een correcte afhandeling met minimale zorgen.

Tijdens dit proces zorgen wij altijd voor heldere en snelle communicatie, zodat uw VvE altijd weet waar u aan toe bent en wat de stand van zaken is. Wanneer u het VvE beheer volledig uitbesteed aan ons zorgen wij altijd voor een correcte en soepel afhandeling.