Administratief beheer

Door de administratie van uw VvE uit te besteden aan Mijn VvE Beheer Rotterdam is er niet langer reden tot zorgen over onvolledige of onnauwkeurige administratie. Met een rijkdom aan ervaring zorgen wij voor correcte, overzichtelijke en bovendien eenvoudig inzichtelijke administratie voor uw VvE.

Besteed het administratief beheer van uw VvE in Rotterdam uit

Vraag nu een offerte aan

Afhankelijk van de wensen van de VvE kan Mijn VvE Beheer Rotterdam de vereniging assisteren en adviseren bij het beheer van de administratie, of volledig overnemen om de VvE volledig te ontzorgen.

Wij zorgen ervoor dat de juiste stukken op tijd ingediend worden, geüpdate worden en altijd inzichtelijk zijn voor betrokkenen. Met behulp van ons innovatieve online platform kunnen leden stukken opslaan, inzien en zo nodig bijwerken.

Controleer eenvoudig facturen, verslagen, notulen en andere documenten. Dankzij deze centrale opslagplaats hoeft er niet langer twijfel of zorg te ontstaan omtrent het correct uitvoeren van de administratie van de VvE.

Wanneer de VvE het liefst het volledige administratief beheer uitbesteedt, doen wij dit ook graag voor u. Administratieve taken die Mijn VvE Beheer Rotterdam onder meer voor u kan overnemen zijn:

  • Opstellen van jaarverslagen
  • Controleren van contacten en polissen
  • Administreren van bestaande en nieuwe contracten
  • Bijhouden van archieven 
  • Regelen van verzekeren

Meer weten over de taken die wij voor uw VvE kunnen overnemen? Neem vrijblijvend contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.