Meerjarenonderhoudsplan

Ongeveer de helft van alle VvE’s in Nederland, waaronder Rotterdam, spaart te weinig. Doordat er te weinig wordt gespaard, blijven onderhoudstaken vaak liggen.

Dit kan leiden tot een appartementencomplex dat toe is aan renovatie, maar dit niet kan bekostigen. Dit is niet alleen slecht voor de uitstraling van het pand, maar kan ook gevaren meebrengen. Een gedegen meerjarenonderhoudsplan is essentieel.

Besteed het beheer van uw VvE in Rotterdam uit

Vraag nu een offerte aan

Een gedegen meerjarenonderhoudsplan, soms ook wel afgekort tot MJOP, geeft prioriteit aan de onderhoudstaken die dit nodig hebben. Een sterk meerjarenonderhoudsplan is daarnaast financieel realistisch en uitvoerbaar.

Door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan uit te besteden aan Mijn VvE Beheer Rotterdam bent u er zeker van dat uw VvE niet behoort tot de grote groep VvE’s in Nederland die te weinig spaart en hierdoor te maken krijgt met achterstallig onderhoud en gevaarlijke veroudering van het appartementencomplex.

Bij het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan maken wij gebruik van de NEN 2767 methodiek, die erop toeziet dat het plan op objectieve, correcte en volledige wijze wordt opgesteld.

Het meerjarenonderhoudsplan heeft betrekking tot alle gemeenschappelijke onderdelen van het complex, waaronder:

  • Dakdekking met jaarlijkse controle lekkages
  • Schilderwerk
  • Controle op het Politie Keurmerk Veilig Wonen
  • Constructieve veiligheid van het complex

Omdat er gedurende de jaren veranderingen kunnen optreden, kan het nodig zijn om een meerjarenonderhoudsplan te updaten. Een zogenaamde MJOP update kan uiteraard ook uitgevoerd worden door Mijn VvE Beheer Rotterdam, zodat het onderhoudsplan altijd actueel en passend is voor de bestaande situatie.