Financieel beheer

De gezondheid van een VvE valt of staat bij het financiële management. Een correcte begroting draagt bij aan een vereniging die in staat is tijdig onderhoud te plegen, voorbereid is op onvoorziene kosten en reserves heeft om ook in zwaardere economische tijden te kunnen overleven. Besteed het financieel beheer uit aan Mijn VvE Beheer Rotterdam om zeker te zijn van goed financieel management.

Besteed het beheer van uw VvE in Rotterdam uit

Vraag nu een offerte aan

Financieel beheer van een VvE is een tijdsintensieve taak, maar ook een taak waarbij de uitvoering een grote invloed heeft op de gezondheid van de vereniging. Nog altijd heeft een aanzienlijk deel van de VvE’s in Nederland te maken met financiële problemen.

Niet zelden ontstaan deze uit het niet-correct uitvoeren van financiële administratie, opstellen van begrotingen en afsluiten van contracten.

Onnodige financiële problemen kunnen voorkomen worden met de assistentie of het advies van Mijn VvE Beheer Rotterdam. U kunt er zelf voor kiezen om het financieel beheer volledig of beperkt uit te besteden aan ons. Wij praten graag met u verder over de verschillende mogelijkheden.

Mijn VvE Beheer Rotterdam kan het volledige beheer van de financiën van een VvE overnemen en zorgen voor een correcte aanpak, begroting en afhandeling van betalingen en openstaande vorderingen.

Taken die Mijn VvE Beheer Rotterdam binnen het financieel beheer kan uitvoeren zijn onder meer:

  • Verzorgen van de boekhouding
  • Opstellen jaarrekeningen
  • Opstellen begrotingen voor diverse doeleinden
  • Bewaken betalingsachterstanden
  • Beheren van bankrekening(en) en reserves VvE